



## Plan Princeton Community Workshop Game of Floods – Princeton

November 1st, 2024

## Agenda

11:05	Welcome
11:10	Plan Princeton Presentation (20 minutes)
11:30	Game of Floods Introduction Presentation (10 minutes)
11:40	Game of Floods: Part 1 – Vulnerability (1 hr)
	<ul> <li>Roles (15 mins)</li> <li>Assets (15 mins)</li> <li>Vulnerability and Consequences (30 mins)</li> </ul>
12:40	Lunch Break (30 minutes)
1:10	Adaptation Strategies Presentation (15 minutes)
1:25	Game of Floods: Part 2 – Strategy Selection (1 hour 10 mins)
2:35	Feedback - 'Press Conference' (20 minutes)
2:55	Closing Remarks and Next Steps (5 minutes)
3:00	Adjourn